Nagrada REGIONALNI BIZNIS PARTNER 2017 pripala “Igmanu”


Kompanija Mass Media International tradicionalno dodeljuje nagradu Biznis Partner već 23 godine, s ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju njeguju dobre poslovne običaje i vode računa o društvenoj zajednici.
Regionalna nagrada BIZNIS PARTNER namjenjena je svim poslovnim subjektima iz zemalja u regionu (Slovenija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, Turska) bez obzira na djelatnost, veličinu i oblik vlasništva.

Ovogodišnja svečana ceremonija dodjela Regionalne nagrade BIZNIS PARTNER 2017, pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“, održana je u Hotelu Crowne Plaza Beograd u srijedu, 07. juna 2017. To je bila dobra prilika da se na jednom mjestu okupe brojni ugledni privrednici, članovi diplomatskog kora, ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona, kao i predstavnici velikog broja medija. 

Ovogodišnji laureat u kategoriji najboljih kompanija iz zemalja regiona pripao je bosanskohercegovačkoj kompaniji “Igman”.

(www.bpartner.co.rs/Igman; foto: www.bpartner.co.rs)