„Igman“, d.d. Konjic na 15. DSA sajmu u Maleziji


„Igman“, d.d. Konjic predstavio je svoje proizvode na ovogodišnjem petnaestom DSA (Defence Services Asia) sajmu koji se održao u Kuala Lumpuru (Malezija) od 18.-21. aprila 2016.

Kompanijama namjenske industrije iz Bosne i Hercegovine koje su uzele učešće na sajmu, ovo je bila dobra prilika da se upoznaju s novim tehnologijama i trendovima u vojnoj industriji ali i za sklapanje novih partnerstava i izlazak na neka nova tržišta.

Delegacija „Igmana“ iskoristila je ovu priliku za sastanke s poslovnim partnerima, promociju kompanije i njenih proizvoda te uspostavljanje novih poslovnih veza. „Igmanov“ štand bio je izuzetno posjećen. Veliki interes za našu kompaniju i proizvode pokazale su brojne visoke vojne delegacije, predstavnici vladinih institucija, mediji, te mnogobrojni posjetioci ovog prestižnog sajma vojne industrije.

DSA je jedan od najvećih sajmova i konferencija o  sigurnosnim sistemima i odbrambenoj tehnologiji u svijetu. Održava se svako druge godine u Kuala Lumpuru, a ove godine okupio je 1200 izlagača i kompanija iz 60 zemalja.